BIORESONANS

MEN HVAD ER BIORESONANSTERAPI EGENTLIG?

Du går rundt med nogle irriterende symptomer og problemer, som du ikke ved hvad skyldes, men som du gerne vil af med, f.eks. migræne, mavetarm problemer, smerter i kroppen, allergier, høfeber, nikotintrang (rygestop) m.m., på en smertefri og behagelig men effektiv måde.

Bioresonansterapi er fremtidens måde at behandle og teste din krop på!

Du sidder afslappet under behandlingen, med 4 elektroder koblet til dine hænder og fødder. Kroppen ”suger” de resonanser til sig, som den har så stort behov for, for at kunne genoprette en sund og rask krop, eksempelvis fjerne nikotintrang.

Din krop udsættes for elektromagnetiske signaler, som er individuelle afhængig af det som ønskes behandlet. Metoden er fuldstændig uskadelig og uden bivirkninger for dig.
Resultatet af behandlingen er samtidig en forbedring af kroppens energitilstand, så de biokemiske processer i kroppen begynder at forløbe bedre.

Bioresonansterapien igangsætter en udskillelse af tidligere ophobede giftstoffer fra vævs cellerne.
Denne proces i kroppen sker via nyrer, hud og tarme.
Derfor bør du i en periode på 14 dage efter behandlingen drikke ca. 2 liter vand om dagen. Vandet er med til at sikre og lette udskillelsesprocessen.

RYGESTOP ANTINIKOTIN BEHANDLING
(cigaretter, tyggegummi og plaster)

Én behandling med bioresonansmetoden er oftest nok. Den grundlæggende behandling er at afbalancere dine energier. Kroppen tilføres resonanser, som har forbindelse til hjernen, dvs. resonanser der påvirker de stoffer i hjernen der giver dig trang til at ryge. Erfaringer viser at hele 80% oplever at trangen forsvinder.

Behandlingen varer ca. 1 time, og er ganske ufarlig, smertefri og uden nogen form for fysiske indgreb.
Nikotintrangen forsvinder i løbet af blot 2-12 timer efter behandlingen.
Behovet for nikotin er væk, nu skal du blot lægge vanen fra dig – det at du plejer at tænde en cigaret når du f.eks. har spist, kørt bil, dyrket sport o.lign.. Det at ændre en gammel vane tager 1-2 uger.
Du vil ikke føle trang til at ryge i selskab med andre rygere! Passiv rygning er ingen trussel – MEN den første cigaret du ryger, selvom den ikke smager godt, bevirker at du ophæver effekten af behandlingen. I denne situation kan behandlingen gentages.
Undlader du at tænde en cigaret, kan du forvente ubegrænset effekt!
Efter behandlingen kan der optræde en øget tørst, tendens til at svede og forøget søvnighed. Derfor anbefales det at drikke ekstra meget vand, og efter behov tage et ekstra bad, i de første 5-6 dage efter behandlingen. Dette vil øge dit velvære i mærkbar grad.

© Klinik For Bioresonansterapi V/Pia Nitz • Møllebjergvej 8 • 4330 Hvalsø • tlf. 2093 3269 • mail. nitzpia@gmail.com
webdesign : Timmermann Design